Viser alle 11 resultater

Filter»

Måltidserstatning

En måltidserstatning er et let og hurtigt alternativ til traditionelle måltider. Måltidserstatninger har ofte et lavere kalorieindhold og indeholder de næringsstoffer som kroppen har brug for.

Selvom sund og varieret kost altid bør prioriteres, kan måltidserstatninger ved ønsket om vægttab eksempelvis være fordelagtigt. Ligeledes er det et udmærket alternativt på travle dage, eller de dage hvor du fik spist lidt for meget ved arbejdets frokostbuffet.

Der findes flere typer af måltidserstatninger. Nogen foretrækker slanke drikke, og andre vælger at benytte det, der af mange betegnes som slankepulver. I sidste nede vil måltidserstatning shake være den hurtigste løsning, selvom pulverformen ligeledes kan gå an som den bedste måltidserstatning.

Bedste måltidserstatning

Det er ikke ligegyldigt, hvilket produkt du vælger at købe. Det er vigtigt du køber et produkt, der indeholder de næringsstoffer som kroppen rent faktisk har brug for. Hos Fitspotter har vi samlet en hel række af måltidserstatninger, der kan løse dit problem, så du er garanteret et nærende måltid, selvom det skal gå hurtigt.

Om du vælger din måltidserstatning som bar, shake eller pulver er op til dig. Benyt eventuelt din måltidsshake som et supplerende måltid eller som alternativ til den traditionelle proteinshake før eller efter træning, så du sikrer dig at være mæt over hele dagen.

Måltidserstatning & vægttab

Går du med ønsket om et varigt vægttab? Så kan måltidserstatninger være medvirkende til, at holde dit indtag af kalorier nede. De velsmagende produkter har et lavt kalorieindhold, hvorfor det med fordel kan erstatte et af dine traditionelle måltider. Erstattes morgenmaden eksempelvis? Så vil dit totale daglige antal af kalorier minimeres, hvorfor du via kalorieunderskud på sigt vil gennemgå et vægttab.

Er du i tvivl om hvor mange kalorier du bør indtage dagligt? Så benyt gerne vores kalorieberegner.