Viser 1–16 af 33 resultater

Filter»

Træningselastikker

Har du endnu prøvet en træning med træningselastik? Uanset om du bruger elastik til træning i fitnesscenteret som hjælpeværktøj, eller som selvstændigt træningsudstyr derhjemme? Så er det faktisk muligt at gennemføre en fornuftig og effektiv træning. Her på siden har vi samlet træningselastikker i alverdens farver, længder og styrker. Du finder ligeledes træningselastikker med håndtag og alt ind i mellem.

Elastik til træning

En elastik til træning er et særligt produceret træningsredskab, der både kan bruges som hjælpeværktøj til ekstra modstand ved eksempelvis bentræning, men ligeledes som selvstændigt udstyr ved hjemmetræning med elastik. Træningselastikker går ligeledes under navne som fitness band, power band eller rubber band. Anskaffelsen er forholdsvis billig, men resultaterne ved træning med elastik kan sagtens blive gode!

Træning på farten

Træningselastikken passer i enhver taske eller kuffert. Det betyder at du har muligheden for at holde din træning ved lige, uanset hvor du befinder dig i verden. Hele kroppen kan trænes med en smule kreativitet og en dør eller en stol til hjælp – og det kan være guld værd på hotelværelset, i parken eller på de dage hvor kræfterne ikke rækker hele vejen til fitnesscenteret.

Overvejelser ved køb af træningselastik

Der er som udgangspunkt to ting du bør overveje, før du køber en træningselastik. Elastikkerne er nemlig ikke ens, hvorfor det er vigtigt at være opmærksom på følgende to punkter:

  1. Træningselastikkens styrke kan variere, hvorfor du skal overveje hvor stor en styrke elastikken skal have. Jo hårede elastikken er at udvide, jo mere muskelkraft har du brug for. Du kan altid læse mere om de enkelte elastikkers styrke i produktbeskrivelsen.
  2. Størrelserne på træningselastikker varierer. Afhængigt af hvilke øvelser du ønsker at lave, kan der være forskel på om du har behov for en stor eller en lille elastik til træning. Størrelse og bredde kan ligeledes altid findes under produktbeskrivelsen. Overvej desuden om du har behov for en træningselastik med håndtag.