Viser alle 10 resultater

Filter»

Kalk til træning

Kalk til træning kommer i flere former. Oftest benyttes flydende kalk, da det er let at have med rundt, og desuden sviner mindst. Det er dog ligeledes muligt at erstatte den flydende kalk til træning med eksempelvis magnesium pulver, eller sammenpresset kalk – altså kalkblokke. Fælles for kalken er målet om at få et bedre greb under træningen. Dette gælder særligt ved styrketræning, men ligeledes er kalk til klatring yderst populært og nødvendigt.

Flydende kalk

Flydende kalk til træning er ofte den mest benyttede form for kalk. I mange kæder er det faktisk den eneste accepterede form, da magnesiumpulver/kalkpulver ofte sviner mere. Den flydende kalk kommer i en lille tube og presses ud som en væske. Når denne tværes ud i håndfladerne, vil kalken hurtigt størkne, hvorefter dine håndflader er dækket med kalk og du er klar til at udføre øvelsen. Kalken kan let vaskes af ved almindelig håndvask.

Magnesium pulver

Det er muligt at købe magnesiumpulver/kalkpulver i sin færdige form. Her kan kalkpulveret tværes direkte ud i håndfladerne. Ligeledes kan kalk købes som sammenpressede blokke, hænderne kan ”gnides” over, som var det en håndsæbe. Det går naturligvis hurtigere i disse former, men du skal være opmærksom på at dette potentielt sviner en anelse mere. Kalken går let af tøjet og fingrene i vask, men måske dit lokale fitnesscenter ikke er de største fans af hverken kalk i pulverform, eller kalkblokke. Er du slet ikke interesseret i at benytte kalk, eller må du ikke i dit lokale center? Så kan du overveje at benytte træningshandsker i stedet.