Viser 1–16 af 94 resultater

Filter»

Wraps & Straps

Straps og wraps er to populære typer af træningstilbehør, der kan forbedre resultater ved fitness og styrketræning, samt modvirke potentielle skader ved dårlig teknik og fejl. Wraps kaldes ligeledes for wrist wraps eller håndledsstøtte, og placeres ved håndleddet for at sikre korrekt teknik, ved træningsøvelser hvor håndleddet bliver kraftigt belastet. Det kunne være ved træningsøvelser som eksempelvis bænkpres.

Ønsker du ligeledes et godt greb? Så kan du overveje at benytte træningshandsker med håndledsstøtte.

Modsat håndledsstøtte til styrketræning, finder vi de såkaldte straps. Har du svært ved at sikre dig et korrekt greb og er du træt af at bruge træningshandsker eller kalk til træning? Så kan du overveje om straps er noget for dig. På denne side finder du et bredt udvalg af både wraps og straps til din træning.

Straps til træning

Power straps, lifting straps eller bare straps til styrketræning. Ved tunge løft som eksempelvis dødløft eller pulldowns, kan det være svært at holde grebet hele vejen igennem øvelsen. Det betyder at du bliver begrænset i, hvor tungt du kan løfte, grundet et svigtende greb, frem for manglende muskelstyrke.

Med Straps placeret om dine håndled, spændes håndfladen fast til stangen, hvorfor dit greb super simpelt forbedres markant. Det er medvirkende til, at du kan fokusere på korrekt løfteteknik og et øget antal af kilo på stangen. At benytte straps til fitness kan altså indirekte forbedre dine træningsmæssige resultater.

Bemærk at både straps og wraps kan være medvirkende til at forbedre din evne til at løfte, samt at formindske dine chancer for at få træningsskader. Det er dog fortsat væsentligt, at du har fokus på korrekt udførsel af øverlserne.