Viser 1–16 af 107 resultater

Filter»

Træningshandsker

Er du på jagt efter et ekstra godt greb, eller ønsker du at skåne dine håndflader? Så kan det være fordelagtigt at benytte træningshandsker til styrketræning. Netop Trænings- eller fitnesshandsker bliver af mange brugt som en fast del af deres træningsudstyr, og særligt træningshandsker med håndledsstøtte kan ligeledes have en skadesforebyggende effekt. På denne side har vi samlet en række træningshandsker fra populære brands, til mænd og kvinder, samt med og uden håndledsstøtte.

Træningshandsker til styrketræning

Du har måske hørt nogen påstå, at rigtige mænd (eller kvinder) træner uden handsker. Lad os starte med at sige, at det er en stor omgang sludder. Særligt i varmen kan handsker til styrketræning være medvirkende til at sikre dit greb om håndtag og vægtstang, hvor sved normalt vil være et problem. Er du alligevel vildere med tanken om at træne uden fitnesshandsker? Så kan du overveje at benytte flydende kalk i stedet.

Træningshandsker med håndledsstøtte

Udover at sikre dit greb, så kan handsker til styrketræning rent faktisk være behjælpelige mod skader. Laver du mange tunge løft? Eller er du urutineret i din træning? Så kan håndledsstøtte hjælpe dig med at opretholde det korrekte spænd og greb på stangen, til stor glæde for dine håndled.

Træningshandsker til kvinder

Som udgangspunkt er størstedelen af de mange fitness- og træningshandsker universelle. De største forskelle er primært farve og design. Selvom du ikke løfter særlig tungt, kan fitnesshandsker udover at sikre dit greb, ligeledes hjælpe med at undgå den, i manges øjne, grimme hårde hud, der oftest fremkommer på håndfladerne. Afhængigt af hvor du vælger at købe dine træningshandsker til kvinder, så bør du dog alligevel undersøge størrelsen hos den enkelte forhandler eller producent for at være helt sikker.