Viser 1–16 af 56 resultater

Filter»

Sportstasker

Med den tid du bruger på din træning, er det nødvendigt med en ordentlig sportstaske. Tasken har ofte god plads til din træningsudstyr, ligesom den i mange tilfælde er slidstærk og kan klare vask. Uanset om du er på jagt efter en lille sportstaske eller en stor sportstaske, så finder du et bredt udvalg af træningstasker til mænd og træningstasker til kvinder her på siden.

Stor eller lille sportstaske?

Udover farve og design, er det nødvendigt at have med i overvejelserne, hvad sports- eller træningstasken skal kunne rumme. Der er stor forskel på en lille sportstaske på 20 liter, eller en stor sportstaske på 100 liter. Har du kun behov for at kunne have dine sko i tasken? Eller skal den ligeledes kunne rumme din kalk til træning, dine træningselastikker samt dit håndklæde og skiftetøjet?

Træningstasker til mænd og kvinder

Lad os bare få på plads, at det ikke er hverken praktisk, funktionelt eller pænt at benytte den gamle plastikpose til træningstøjet. Den lugter, den er grim og minder om noget fra svømning i folkeskolen. Det er ofte muligt at finde en billig sportstaske, der kan gøre arbejdet for dig, uden at flænse din økonomi.

Desuden er der noget over at have alt udstyret samlet et sted – og så slipper du for lugten, når posen skal stå i klasselokalet, på bagsædet af bilen eller på arbejdet under skrivebordet. Går du på jagt herover vil du finde massevis af sportstasker til mænd og kvinder. At opdele taskerne på baggrund af køn er måske endda forkert, da størstedelen som udgangspunkt er uni-sex alligevel.