Viser 1–16 af 100 resultater

Filter»

Shaker & Drikkedunk

Hos Fitspotter finder du et bredt udvalg af drikkedunke og shakers.
Du arbejder i forvejen hårdt, så derfor skal både mængden af vand være i orden – og din protein shaker skal være af højeste kvalitet. Produktet er i sig selv simpelt, men alligevel har vi over 100 produkter, i forskellige farver og med forskellige motiver. Så ved du at du altid kan kende din drikkedunk eller protein shaker fra naboens.

Drikkedunk til sport og træning

Det er måske begrænset, hvad videnskaben bag en shaker til proteinpulver eller en god drikkedunk omfatter. Alligevel er der dog et par småting, der kan være værd at have med i tankerne. Starter vi med din drikkedunk, så kan det være værd at overveje, hvilket hoved der er på denne.
Er du glad for løbebånd? Så bør du have en mindre åbning, så du kan drikke imens du løber. Ligeledes bør du overveje mængden af vand, der kan være. 800-1000 ml. er ofte at foretrække, så du slipper for konstant genopfyldning under din træning.

Protein shaker

Ser vi nærmere på din shaker, så kan det være en god idé, at have mere end en på lager. Når først du har lavet din whey proteinshake, eller din weight gainer? Så vil der ofte sætte sig en smule overskydende proteinpulver, hvilket kan være svært at gøre rent uden en tur i opvaskemaskinen.
Det er desuden muligt at købe shakere til proteinpulver og lignende, der har et lille ”net” indbygget, så du slipper for at drikke klumperne, hvis ikke du får rystet din proteinshake ordentligt sammen.