Viser alle 11 resultater

Filter»

Høretelefoner

Intet kan ødelægge en god træning, som dårlig eller manglende lyd! Derfor er det væsentligt at du får anskaffet dig et par ordentlige trådløse høretelefoner. Der findes mange typer af headset og høretelefoner til sport. Du kan både få in-ear headset, der som navnet indikerer stikkes ind i øret. Denne type er oftest den foretrukne når det handler om høretelefoner til løb. Blandt vores store sortiment af træningsudstyr, finder du herover et bredt udvalg af god lyd til din træning.

Alternativt kan du få de normale høretelefoner, der ofte er større, og placeres uden om øret. Her er lydkvaliteten ofte bedre og lydisoleringen er fantastisk, hvis du vil fordybe dig ekstra i din træning. Om dine høretelefoner skal være trådløse og koblet op via bluetooth, eller om de skal forbindes via den traditionelle ledning, må være op til dig. Ofte er den trådløse udgave dog at foretrække, da ledningen derved ikke kommer til gene, når du løber eller udfører dine øvelser.

Trådløse høretelefoner til sport

Hos FitSpotter finder du flere kendte mærker, der producerer bluetooth høretelefoner og trådløse headset til sport. Fordelen ved netop det sportslige fokus er, at meget af elektronikken derfor vil være tilpasset sportsudøvere og deres ekstra høje krav til kvalitet og tilpasning. Det betyder blandt andet at du bør have med i overvejelserne, om dit nye headset til løb skal være svedafvisende.

Ligeledes kan du have med i tankerne, hvor godt dette kan fastmonteres i øret, så det ikke ryger ud konstant? Afsluttende skal du naturligvis have i mente, at pris og kvalitet ofte hænger sammen, når det kommer til elektronik. Set i perspektivet af hvor meget musik vi ofte lytter til, kan netop investeringen i god lyd, være en af de bedre overvejelser. God træning!