Viser alle 15 resultater

Filter»

Aktivitetsur

Du har sikkert hørt om det. Et aktivitetsur er yderst populært blandt de danske fitness entutiaster og motionister. Med et aktivitetsarmbånd eller et fitness ur på armen, kan du få mest muligt ud af din hverdag og sætte daglige målsætninger for din aktivitet. Særligt populært at det blandt andet at bruge aktivitetsuret til måling at antal forbrændte kalorier, eller som ur med pulsmåler. Endvidere har flere at denne type ure til træning funktioner som måling af søvn eller antal skridt der tages om dagen.

Hvad er et aktivitetsur?

Et aktivitetsur, et fitness ur eller en aktivitetsmåler er en digital måler, der afhængigt af model kan måle en række funktioner der forbindes med træning og aktivitet. Uret kan som udgangspunkt kobles op med din smartphone og vil løbende holde dig opdateret afhængigt af hvilke indstillinger, funktioner og mål du sætter dig selv for.

Et aktivitetsur er altså din bedste ven, når det kommer til remindere og opfølgning på at den daglige motion bliver vedligeholdt. Har du eksempelvis været aktiv i 45 minutter som du har sat dig for? Hvor mange kalorier har du forbrændt og hvor god har din søvn været? Dette kan sammen med antallet af skridt, antal gåede kilometer eller lignende være gode eksempler på aktivitetsures funktioner.

Aktivitetsur til mænd, kvinder og børn

Som udgangspunkt er størstedelen af aktivitets- og fitnessure unisex. Det betyder at du har muligheden for at gå på jagt i et bredt udvalg af modeller, mærker og designs til både kvinder, mænd og potentielt også børn her på siden. Brug gerne vores filter til at sortere efter billige aktivitetsure, eller enkelte mærker som Garmin aktivitetsure, Veryfit, populære træningsure eller lignende.