Viser 1–16 af 25 resultater

Filter»

Fiskeolie

Fiskeolie udvindes fra vævet af fed fisk som makrel, sild eller laks. Netop denne type af fede fisk er særligt rige på omega 3 fedtsyrer, som vi generelt er dårlige til at få dækket, ved at få spist nok fisk i dagligdagen. Endvidere undgås for store mængder af kviksølv ved indtagelsen af fiskeolie som kosttilskud, frem for store mængder af fisk i den daglige kost. Er fisken ikke favoritten på middagsbordet? Så finder du her på siden et bredt udvalg af omega 3 olie, både som flydende omega 3, samt som fiskeolie piller – altså i kapselform.

Omega 3

Omega 3 olie findes som sagt i fede fisk som sild, makrel, tun eller laks. Omega 3 er blandt de livsnødvendige fedtstoffer, som kroppen ikke danner selv. Af samme grund af det nødvendigt at indtage de flerumættede fedtsyrere som omega 3 via kosten – eller som kosttilskud.

Netop Omega 3 hjælper blandt andet med regulering af blodtrykket og stabilisering af hjerterytmen. Herunder kan fiskeolie være medvirkende til at dæmpe betændelser og forhindre sammenklumpning af blodet, da omega 3 har en blodfortyndende effekt. Fordelene taler for sig selv, hvilket også er grunden til at netop fiskeolie er blandt de mest populære kosttilskud hos os danskerne.

Omega 3 olie eller kapsler?

Det er både muligt at indtage omega 3 som piller/kapsler, samt som flydende fiskeolie. Det er som udgangspunkt op til dig, hvilken type du ønsker at indtage, da virkningen i det store hele er det samme. Omega 3 olie i flydende form kan dog blandt andet blandes i smoothies eller lignende, hvorimod fiskeolie piller simpelt sluges med et glas vand.