Viser 1–16 af 25 resultater

Filter»

Koffein

Koffein påvirker en lang række processer i kroppen. Blandt andet kan koffein have indflydelse på kroppens koordination og udholdenhed. Netop de positive effekter  er årsagen til, at der på nuværende tidspunkt findes et bredt udvalg af tilskud der giver ekstra energi.

Koffeinen er din hjælp de dage, hvor energien og fokusset ikke er på toppen. Det er kendt som værende et stimulerende middel, der hurtigt aktiveres med øget fokus og udholdenhed i forbindelse med eksempelvis træning. Her hos FitSpotter finder du et bredt udvalg af produkter med koffein. Uanset om du er på jagt efter ren koffein i pulverform, koffeinpiller, koffeintabletter eller de populære Hyrdo tabs.

Koffeinpiller

Blandt de mest populære koffeinprodukter, findes de klassiske koffeinpiller. Disse er ofte baseret på syntetisk koffein samt en form for blandingsprodukt, baseret på energiafgivende næringsstoffer. Indholdet af koffein i pillerne varierer, afhængigt af produktet du vælger.

Indtagelsen sker typisk sammen med et stort glas vand, cirka 20-30 minutter før din træning. Bruges produktet for hyppigt, eller i for store mængder, kan kroppen opbygge en tolerance over for koffeinen, hvilket vil medføre en mindre virkning – brug derfor produktet når nødvendigt, samt som anvist.

Produkter med koffein

Der findes et bredt sortiment af kosttilskud med koffein. Som alternativ til de normale piller kan du overveje pulver, eller de populære Hydro Tabs der ligeledes indeholder vitaminer og mineraler. Er du glad for motionscyklen og kardio generelt? Eller har du tidligere set et cykelløb? Så har du måske ligeledes opdaget at mange atleter bruger Gel koffein, der kan indtages på et splitsekund.

Koffein eller kaffe?

Kan du lide kaffe, kan det potentielt være en rimelig kilde til koffein. Ofte kan det dog være svært at dosere mængden der indtages, ligesom for høj indtagelse af kaffe kan give både kvalme, gule tænker og ekstra ture på toilettet. Afslutningsvis er piller et billigere alternativ til kaffe, hvis fokus er på indholdsmængden.