Om FitSpotter

Det uoverskuelige marked..

Måske du kan relatere til det problem, der gav os idéen til FitSpotter? Der findes tonsvis af lækre fitnessprodukter, spredt ud over adskillige forhandlere på internettet. Det er fedt hvis du kender alle siderne, men selve processen i at finde det bedste køb? Den trænger til forbedring.

FitSpotter er en online portal, der samler produkter fra en række store danske onlineshops. Vi giver dig som besøgende muligheden for, at søge og sortere – vælge og vrage – præcis som det passer dig.

Altså ønsker vi at skabe en platform, hvor du finder alt du behøver, for at optimere din træning. Det skal være høj kvalitet – til den rette pris. 

At benytte FitSpotter er 100% GRATIS for dig som besøgende. Vi lever af at lave henvisninger, hvilket betyder at vi får en mindre procentdel, hvis du vælger at købe et produkt fundet via FitSpotter.dk. Priserne du ser på siden, opdateres automatisk løbende, op til flere gange dagligt.

Har du et spørgsmål? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Hvem er fitspotter?
Kontakt FitSpotter

Hvem står bag FitSpotter?

FitSpotter er en platform, drevet af private fitness interesserede. Vi samler produkter fra en række danske onlineshops, men er en 100% selvstændig tjeneste. Altså er vi ikke forhandlere af de viste produkter, men har skabt en platform, der nemt giver dig et overblik over store dele af markedet. Herunder blandt andet tøj, kosttilskud og fitnessudstyr.

Hvorfor hedder vi FitSpotter?

Efter tonsvis af dårlige idéer, mener vi selv, at vi har knækket koden. Navnet FitSpotter er perfekt beskrivende, for den løsning vi tilbyder dig.

Navnets første del – Fit – udspringer af fitness. Det afspejler vores fælles mål med træning, samt det marked vi forsøger at dække.

Navnets andel del – Spotter – er en kombination af at spotte de bedste køb, samt at være ‘spotter’ for andre under træningen. Altså den ekstra sikkerhed du til tider ser, stå bag ved personer, der udfører tunge øvelser.