Kontaktformular

Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via kontaktformularen inden for 24 timer. FitSpotter drives dog i fritiden, hvorfor der i perioder kan gå længere tid, før det er muligt for os, at besvare alle henvendelser.

Før du kontakter FitSpotter

Vi vil med glæde besvare alle henvendelser. Der er dog områder hvor vi hverken ønsker, kan eller vil svare på spørgsmål. Læs derfor venligst nedenstående, før du sender din besked afsted. Vi henviser desuden til vores generelle brugervilkår – samt vores side om privatlivspolitik.

Spørgsmål til specifikke produkter

Har du overordnede spørgsmål? Så vil vi i bedste overbevisning, gøre et forsøg på at besvare disse. Har du dybere tekniske spørgsmål? Eller savner du detaljerede svar, på spørgsmål om specifikke produkter?
Så anbefaler vi altid, at du kontakter producent eller forhandler direkte.

Betingelser, levering eller reklamation?

FitSpotter promoverer produkter for besøgende, hvorefter besøgende videresendes til forhandlernes individuelle hjemmesider. Der indgås på intet tidspunkt en handelsaftale mellem handlende og FitSpotter. 

Af samme grund står FitSpotter ikke til ansvar for hverken handelsbetingelser, levering eller reklamation. Har du yderligere spørgsmål omkring din handel eller et specifikt produkt? Så bør du altså tage kontakt, direkte til den forhandler, hvor du købte din vare.