Brugervilkår

1. Generelt

Fitspotter (Benævnt: “Hjemmesiden”)  er på nuværende tidspunkt et privat projekt, ejet af Patrick Jensen. I følgende vilkår bruges “Fitspotter”, “Vi”, “os”, “vores” og lignende ord, hvilket henviser til FitSpotter.dk. Ligeledes benyttes udtryk som “besøgende”, “dit”, “du” som henvisning til alle besøgende, der tilgår hjemmesiden.

Ved anvendelse af vores hjemmeside, accepterer du vores vilkår. Disse er beskrevet i de følgende afsnit herunder.

Vi henviser desuden til vores privatlivspolitik ved spørgsmål omkring persondata eller cookies.

2. Vores Service

Fitspotter tilbyder en uafhængig online service, der giver besøgende muligheden for at sammenligne fitness relaterede produkter, udbudt af tredjeparter (Benævnt: Produktudbydere, affiliatepartnere eller partnere). Det er gratis for den besøgende, at benytte vores service. 

Fitspotter tjener penge ved, at modtage et honorar/kommission fra partnere, hvis der gennemføres et salg via en henvisning fra Fitspotter.dk, til produktudbyderens hjemmeside. 

3. Brug af FitSpotter

Brugen af Fitspotter.dk er udelukkende rettet mod personligt, ikke-kommercielt brug. Det betyder at Fitspotter udelukkende bør benyttes, med henblik på købet af et eller flere produkter til privat brug.

Alle aftaler indgås med produktudbydere i dit eget navn. Det er dit ansvar, at kontrollere den enkelte udbyderes vilkår, før du indgår en handel eller aftale. Altså er det dit ansvar at undersøge, hvorvidt produkter eller service imødekommer dine behov. Er du i tvivl, så anbefaler vi altid at du søger professionel rådgivning. 

4. Produktinformationer

Alle produkters informationer opdateres automatiseret kontinuerligt. Dette er dog ingen garanti for, at varerne på FitSpotter.dk er at finde, på de respektive affiliatepartneres hjemmesider. Det kan ske at produktet bliver solgt eller korrigeret, netop som produktets informationer opdateres hos Fitspotter.dk. I Dette tilfælde vil informationerne først igen blive korrigeret, ved næste opdatering. 

Du kan opleve at et produkt er tilgængeligt på Fitspotter.dk, men er udsolgt på partnerhjemmesiderne. Ligeledes kan der opleves difference ved andre produktinformationer, størrelser, priser eller lignende oplysninger. Skulle du opleve forskel på produktinformationer, er det altid den information du finder på den pågældende partnerhjemmeside, der er gældende.

4.1 Ansvar

FitSpotter.dk eller de juridiske personer bag, kan på intet tidspunkt gøres ansvarlige for priser eller anden information, der findes på partnerhjemmesider. Fitspotter.dk har ingen indflydelse herpå og er på ingen måde en del af den pågældende virksomhed.

Der indgås aldrig købsaftaler mellem FitSpotter.dk og hjemmesidens brugere. Brugeren bliver sendt videre til den pågældende partners hjemmeside, hvorfor salget altid foregår mellem brugeren og den enkelte partner. Af samme grund står FitSpotter ikke til ansvar for hverken handelsbetingelser, reklamationer, levering eller lignende aftaler der indgås mellem bruger og den pågældende virksomhed.

5. Artikler, Guides og andre oplysninger

Alt information udgivet på vores hjemmeside, er udelukkende et udtryk for vores bud på relevant indhold. Formålet er at give dig muligheden for, at vælge det produkt som bedst imødekommer dine behov.

Bemærk at informationen på ingen måde må forstås som, eller være en erstatning for, professionel rådgivning. Sagt på en anden måde er alt hvad du læser, udelukkende ment som inspiration og potentielle muligheder for dig. Beslutningen er du selv ansvarlig for at træffe.

6. Links til tredjepart

Ved links til tredjepart gør vi opmærksom på, at det er forbrugerens eget ansvar, at læse og forstå de gældende handelsbetingelser på den enkelte partners hjemmeside. Herunder anvendelsen af personoplysninger samt brugen af cookies med videre. Vi er ikke ansvarlige for tredjeparters indhold, kontrol af indhold eller øvrig aktivitet på tredjeparters hjemmesider.

7. Ansvarsbegrænsning

FitSpotter.dk samt de juridiske personer bag, er ikke ansvarlige for direkte eller indirekte tab, som følge af brugen af hverken hjemmesiden, eller aftaler med de enkelte partnere.

8. Immaterielle rettigheder

Alt indhold, data og informationer der vises på denne hjemmeside, tilhører FitSpotter eller partnere/udbydere. Det er på ingen måde tilladt at udskrive, videreføre eller på andre måder kopiere materiale uden foregående aftaler. Bemærk at du potentielt er erstatningsansvarlig, for ethvert tab du er skyld i, grunden overtrædelse af ovenstående informationer. 

9. Ændring af brugervilkår

Vi forbeholder os retten til, at ændre vores brugervilkår fra tid til anden. Det er dit ansvar som besøgende, at orientere dig vedrørende løbende opdateringer. Du finder den seneste opdatering af brugervilkår på denne side.